Traject Simplify your Life

 

Wanneer je op een punt in je leven bent beland waarop je het gevoel hebt van is dit alles?……….


Voor mij begon het bewustwordingsproces met mijn opleiding tot paardencoach in 2010. Daarin kwam ik tegen dat paarden spiegelen echter wat spiegelen ze dan? Heel simpel gezegd alles wat in jou om aandacht vraagt! En dat was ik niet gewend :-) Ik heb vanaf dat ik mij herinner de aandacht verlegd naar wat heeft de ander nodig, hoe creëer ik harmonie, hoe blijf ik uit conflict. Dit deed ik door verantwoordelijkheid te nemen voor de ander, veel ruimte te geven, me aan te passen en mijn plek niet daadwerkelijk in te nemen, ik was altijd overal en nergens. Nobel streven toch? Echter waar was ik zelf in het verhaal……….Door de aandacht naar de buitenwereld te richten hoefde ik de confrontatie niet aan te gaan met mezelf. Verder had ik veel vrijheid nodig, wilde onafhankelijk zijn, kon het heel goed alleen, had niemand nodig. Ik kwam erachter dat wat ik wel voor een ander deed ik niet voor mezelf overhad. Langzaam ben ik me kwetsbaar gaan opstellen, vanuit zachtheid gaan reageren richting mezelf, steeds meer openen en uiten en toen kwam er ruimte voor ontvangen. Met name opstellingen met paarden hebben me enorm geholpen op deze weg en mijn kennis en ervaring daarin deel ik graag via dit traject.


Wat kan je verwachten?
Via het contact met de paardenkudde kom je in contact met onbewuste ‘lege’ stukken in jezelf, daar waar de pijn zit en het niet stroomt voortkomend opvoeding, omgeving, school, werk, geloof etc. De waarden en overtuigingen die je daarin hebt geleerd en over hebt genomen, de verhalen die in jou zijn gaan leven. Bv niet goed genoeg zijn, het niet waard zijn, je niet gezien voelen, ik moet het alleen doen. Onbewust stuurt dit jouw gedrag!
Wat houd je in je comfort zone daar waar het veilig (genoeg) voelt? Dan ga ik ervan uit dat je een veilige zone hebt echter het kan ook zo zijn dat die er voor je gevoel niet is en waarom is die er niet?
Waar in je leven heb je wellicht het besluit genomen dat je je had terug te trekken, je klein had te maken of zelfs onzichtbaar, of dat je je juist groot had te maken, je had aan te passen, je had te overleven ipv te leven?
In het traject Simplify your Life vind je een weg buiten je comfort zone. De weg naar verruiming en zichtbaarheid van je ware zelf. Een mogelijkheid gaan zien in datgene wat tot dusver onmogelijk lijkt. De weg naar vrijheid in jezelf. Van binnenuit naar buiten. Jouw leven LEVEN start bij jou en dat mag......

 

 


Het is een traject van 6 dagdelen van 4 uren en alles is samen met de paardenkudde. We gaan dmv systemisch werk (opstellingen en tijdlijnen) terug naar de bron, daar waar hetgeen je belemmert/beperkt ontstaan is. Wanneer iets gevoeld/gezien wordt (zonder dat we precies hoeven te weten wat het is) kan het weer gaan bewegen en transformeren. We werken iedere keer aan een thema. Doel is dat je vanuit contact met jezelf kan verbinden met de ander, met de wereld om je heen, zonder jezelf te verliezen. In vrijheid verbonden.

 

6 dagdelen:

1: Daar waar je leven start. Het leven in de baarmoeder

2: De relatie met je ouders

3: Wat wordt doorgegeven vanuit voorgaande generaties?

4: Jezelf in relatie tot de liefde

5: Jezelf in relatie tot werk

6: De balans in jezelf

 

Bonus: afsluiting, een stiltewandeling met paarden bij schemerdonker in het bos, datum nog te bepalen 

 

data vrijdagochtend: 19 juli, 30 augustus, 20 september, 11 oktober, 1 november (vol)

data woensdagochtend: 28 augustus, 18 september, 9 oktober, 30 oktober, 20 november, 18 december (vol)

data maandagochtend: 9 september, 30 september, 21 oktober, 11 november, 2 december, 6 januari (vol)

data dinsdagochtend: 24 september, 15 oktober, 5 november, 26 november, 17 december, 7 januari (vol)

data vrijdagochtend: 13 december, 10 januari, 7 februari, 6 maart, 3 april, 24 april


Tijd: 9.15 – 13.15 uur inclusief koffie/thee en wat lekkers
Kleine intieme setting, maximaal 4 personen
Ervaring met opstellingen en/of paarden is niet nodig

aanmelding: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.